• Slide image one
  • Slide image two
  • Slide image three

Nieuwsflits

Er zijn weer nieuwe club van 50 leden bekend. Nu jij nog? 

Voorbeschouwing race 7 juli 2014

Maandag is het weer tijd. Race 4 van het seizoen. De middelste van de 7 races van dit jaar. Niet geheel gepland is dat ik deze race op een andere motor ga rijden. Een Honda CBR1000RR op precies te zijn. De Yamaha R1 is verkocht. De Honda had nog een beetje aandacht nodig voordat hij raceklaar was, maar met de onmisbare hulp van Van der Vegt Verspaning en Techniek, De Vries Banden en Eurol olie staat hij op het moment van schrijven bijna klaar. Bedankt aan jullie allen!

Het zal even wennen zijn maandag, denk ik. Daarbij lijkt het weer niet helemaal mee te gaan werken, hopelijk trekt dat nog een beetje bij. Ik heb bijna 3 jaar op de R1 doorgebracht, dus daar was ik redelijk mee vergroeid geraakt. Men zegt dat Honda's allemansvriendjes zijn, ik hoop dat dat waar is. Maandag ga ik dat meemaken.

Maandag rijden we volgens het onderstaande tijdschema en dat doen we ook nu op het circuit in Assen. Kort geleden reden de "grote" mannen er de TT, nu mogen wij weer. Eens kijken of het kijken naar de lijnen die zij rijden me gaat helpen.

 tijdschema